Moottorisahaveistokset

Omien taideteosten lisäksi teen tilaustöitä sisä- ja ulkokäyttöön. Käytän veistoksiin lempipuuni poppelin lisäksi lehtikuusta, tammea, raitaa, leppää, koivua, mäntyä ja kuusta. Eläinhahmojen lisäksi uusia aiheita löytyy koko ajan. Vain mielikuvitus on rajana. 

Puuveistoksia tilauksesta

Toteutan tilausveistoksia toiveittesi ja ajatustesi pohjalta. Omat valokuvat tai galleriasta löytyvät esimerkit auttavat teoksen suunnittelussa. Puu taipuu moneksi ja jokainen veistos on yksilö, veistäjän ja puun yhteistyön tulos. Puutaide on materiaalinsa vuoksi monikäyttöinen eikä hätkähdä siitä, että sitä kosketaan. Tilausveistoksia olen veistänyt mm. 

  • yksityishenkilöiden lahjoiksi
  • yritysten liikelahjoiksi
  • sisustuselementeiksi sisä- ja ulkotiloihin
  • kalusteiksi, opasteiksi, myyntituotteiksi

Veistoksiin voidaan yhdistää henkilöille tai yrityksille tärkeitä hahmoja ja tunnisteita. Veistosten koot voivat vaihdella senteistä metreihin. Jos puu taiteena ja materiaalina miellyttää, mutta et keksi, miten sitä käyttäisit, kysy ideoita. 

Pihapuiden uusi elämä

Pidän erityisesti projekteista, joissa annamme uuden elämän tärkeille, mutta liian suuriksi kasvaneille pihapuille. Veistos voidaan tehdä puun paikalle tai sijoittaa muualle kaadetun puun parhaita paloja hyödyntäen. Jos asia on ajankohtainen, kysy lisää jo ennen puun kaatamista.