Moottorisahaveistokurssit

Yhdessä veistäminen on parasta mitä tiedän. Siksi koulutan moottorisahaveistoa ja sahan käyttöä siitä kiinnostuneille. Sahan käyttö on jokaiselle hyödyllinen perustaito. Veistokurssi on innostava ja nopea tapa tulla tutuksi moottorisahan kanssa. 

Veistokursseja järjestetään tilauksesta ympäri vuoden, ympäri Suomen. Tarjoan myös yksityisopetusta siitä kiinnostuneille. Kursseja järjestävät mm. kansalaisopistot, matkailuyritykset ja erilaiset yhdistykset, mutta voit hyvin tilata oman kurssin itsellesi tai kaveriporukallesi. 

Pelkäätkö moottorisahaa?

Moni kertoo vähän pelkäävänsä moottorisahaa. Kaikista ei tarvitse eikä voi tulla veistäjää, mutta juuri pelon voittaminen ja uuden taidon oppiminen ovat loistava syy tulla kurssille. Jokainen kurssi toteutetaan mukana olevien lähtötason mukaisesti. Siksi veistokurssit sopivat hyvin

  • kansalaisopistojen kurssitarjontaan
  • yhdistysten jäsenkoulutukseksi
  • yritysten tyhy-päiviksi
  • matkailuyritysten aktiviteettitarjontaan
  • oppilaitosten koulutusohjelmien täydennykseksi 
  • kaveriporukoiden omaksi viikonloppuohjelmaksi 
Kurssit sopivat kaiken ikäisille kokemuksesta ja varusteista riippumatta. Sahoihin ja niiden käyttöön tutustutaan hyvin ja kaikilta vaaditaan turvavarusteiden käyttöä. Omia varusteita ei tarvita, sillä voit vuokrata minulta sahat, turvahousut, silmä- ja kuulosuojaimet, turvakengät yms. Polttoaineet ja öljyt sisältyvät pakettiin. Myös veistopuuta voit ostaa minulta edullisesti.

Kiinnostuitko?

Vuoden 2024 kurssipäiviä on jo vahvistettu. Kurssikalenterin löydät täältäJos haluat yksityiskurssin tai järjestää kurssin omalle kaveriporukalle, ota yhteyttä ja kerro lisää. 

P.S. Näin helppoa se on.