25 -vuotisjuhlavuosi kului työn merkeissä. Kiitos kaikille vuoden aikana kursseille ja projekteihin osallistuneille! | Kuva Backwoods Company Oy

Tervetuloa moottorisahaveiston maailmaan! Olen moottorisahataiteilija Juha Käkelä Ylöjärven puutarhakaupungista Takamaalta. Moottorisaha tuli elämääni 25 vuotta sitten ja vei mennessään. Oman taiteen ja tilaustöiden lisäksi opetan moottorisahaveistoa sekä osallistun erilaisiin veistotapahtumiin ja taidenäyttelyihin. Ota yhteyttä, jos veistäminen kiinnostaa! 

Ajankohtaista vuonna 2024

  • Vuoden 2024 kurssikalenteri on julkaistu. Tulossa on vilkas kurssivuosi, mutta jokaisella kurssilla paikkoja on rajoitetusti. Kannattaa ilmoittautua siis pikaisesti.
  • Kurssikalenterista löytyy nyt myös uutuuksia. Yhden päivän 'Kokeillaan moottorisahaveistoa' -päivät sopivat loistavasti myös työporukoiden tyhy-päiviksi. Toteutamme päivät yhteistyössä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kurun toimipisteen kanssa. Tarjolla on jo neljä eri ajankohtaa ja oman tyhy-päivän voit varata suoraan oppilaitokselta.
  • Tuotekehitys jatkuu. Puutaiteilijasta lisäarvokumppaniksi -tuotekehitysprojekti meni hienosti ja työ jatkuu. Kiitos #AVEKtukee vauhdituksesta 2023.  
  • Vuoden 2023 tapahtumien vuosikoosteeseen voit tutustua Facebookista Juha Käkelän sahataidetta